Waterslangen

Bij ETS begrijpen we dat het vinden van de juiste waterslangen essentieel is voor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsvoering. Of u nu actief bent in de maritieme sector, de industriële branche of de petrochemie, onze waterslangen voldoen aan de hoogste standaarden en zijn specifiek ontworpen om te presteren onder zware omstandigheden.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toepassingen en kwaliteit

Onze waterslangen zijn bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen. In de maritieme industrie bieden ze bijvoorbeeld uitstekende weerstand tegen zout water en slijtage, waardoor ze een lange levensduur hebben aan boord van schepen. Daarnaast kunnen ze grote hoeveelheden water onder hoge druk transporteren, wat ideaal is voor industriële. Werkt u daarentegen in de petrochemische industrie? Ook hier zijn onze waterslangen perfect, omdat ze bestand zijn tegen de agressieve en chemische stoffen waarmee ze in contact komen.

Een breed assortiment

ETS biedt een breed scala aan waterslangen, waaronder EPDM-slangen voor heet water en stoom tot 100°C, robuuste rubberslangen voor water en lucht tot 20 bar, en gespecialiseerde PVC-slangen met een stalen spiraal voor zuigtoepassingen. Ook hebben we lichtgewicht Primabel gele PVC-slangen die ideaal zijn voor algemene watertoepassingen en roodkleurige brandhaspelslangen voor brandbestrijding.

Toebehoren en service

Naast de waterslangen zelf, voorzien wij ook in een breed assortiment aan toebehoren zoals flenzen, afdichtingen, fittingen en slangklemmen, die allemaal bijdragen aan een efficiënte en veilige werking. Dankzij onze unieke servicevoordelen zoals gratis verzending vanaf €150, snelle levering uit voorraad, en persoonlijk advies door experts, staat ETS garant voor topkwaliteit en betrouwbaarheid.