Ventilatie- en afzuigslangen

Bent u op zoek naar betrouwbare ventilatie- en afzuigslangen voor uw bedrijf? Bij ETS vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige slangen die perfect zijn voor diverse industriële toepassingen, zoals petrochemie, scheepvaart, en meer. Onze slangen zorgen voor efficiënte luchtverplaatsing en zijn bestand tegen zowel hoge temperaturen als chemicaliën. Lees hier verder, wanneer u ventilatie- en afzuigslangen bij ons wilt kopen of meer informatie over de slangen wilt. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toepassingen van onze ventilatie- en afzuigslangen

Wij begrijpen de unieke uitdagingen die onder andere de maritieme en petrochemische industrieën met zich meebrengen. Daarom bieden wij ventilatie- en afzuigslangen aan die speciaal zijn ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden. Onze slangen zijn vervaardigd uit materialen zoals polyurethaan en PVC, bekend om hun duurzaamheid en weerstand tegen chemische stoffen en extreme temperaturen. Dit maakt ze uiterst geschikt voor toepassingen waar blootstelling aan agressieve chemicaliën en zoutwater onvermijdelijk is. Bovendien garanderen onze flexibele en robuuste ontwerpen een betrouwbare werking, zelfs in de meest uitdagende maritieme en petrochemische omgevingen.

Waarom Kiezen voor ETS?

Expertise en ervaring: Met ruim 20 jaar ervaring biedt ETS-producten die niet alleen aan de marktstandaard voldoen, maar deze ook overstijgen. Persoonlijke service: Wij bieden persoonlijke service en werken nauw samen met onze klanten om de beste, eventueel maatwerk, oplossingen te vinden die bijdragen aan hun succes. Brede productselectie: Vanuit ons eigen logistiek centrum leveren wij een breed scala aan technische producten direct uit voorraad.

Toebehoren voor de ventilatie- en afzuigslangen kopen

Naast dat u bij ons ventilatie- en afzuigslangen kunt kopen, bieden we een verscheidenheid aan toebehoren die uw installatie compleet maken. Denk hierbij aan:
  • Slangklemmen
  • Flenzen
  • Diverse koppelstukken
Deze toebehoren garanderen een naadloze aansluiting en verhoogde duurzaamheid van uw systeem.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze ventilatie- en afzuigslangen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies. Plaats uw producten direct in de winkelwagen en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. ETS is uw partner in industriële oplossingen, waar kennis het verschil maakt.