Over ons profiel

ETS is een voorraadhoudend leverancier met een groot arsenaal toonaangevende producten die ten dienste staan aan de petrochemie-, scheepvaart-, offshore, bagger-, voeding en farmaceutische-industrie. Wij bieden een totaalpakket aan technische producten zoals: afdichtingspakkingen (gaskets), studbolts, slangen, slangkoppelingen, kunststoffen, rubber en RVS. ETS heeft een uniek business model dat rust op een actieve rol in het bijstaan van de klanten door middel van (lokale) persoonlijke service en optimale samenwerkingen met fabrikanten en distributeurs over de hele wereld. Deze combinatie brengt ons in staat om samen met de klant te kijken naar de beste oplossing(en) en derhalve bij te dragen aan het succes van de klant. Daarnaast brengt deze combinatie ons in staat om de breedste selectie producten vanuit ons eigen logistiek centrum uit voorraad te leveren.

Onze visie

Ons visie is gebaseerd op langdurige relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Daarmee zijn service, kennis en betrouwbaarheid onze kernwaarden. En om de visie van ETS vanuit onze kernwaarden te realiseren, zitten deze eigenschappen in het DNA van ETS. Wij geven hier inhoud aan door continu te investeren in mensen en kwaliteit.

Onze missie

Wij treden graag op als volwaardig partij voor onze klanten, die strekken over een groot aantal industrieën. Wij zijn in staat om een volledig programma van hoogwaardige kwalitatieve producten en ondersteuning aan te bieden en van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten, partners en medewerkers. Tegelijkertijd nemen wij voortdurend de verantwoordelijkheid om te blijven leren door met een open blik naar onszelf en omgeving te kijken. Dit stelt ons in staat om nog beter op de behoefte van de klant aan te sluiten.

Over onze kennis

‘Kennis maakt het verschil’. Met ruim 20 jaar ervaring realiseren wij dit ons maar al te goed op de werkvloer. Zodoende is geen product of toepassing ervan te complex bij ETS. Klanten hebben vaak eigen, specifieke en bovenal complexe eisen. Drijfveer is het telkens weer vinden van nieuwe oplossingen met betrekking tot deze eisen, producten en toepassingen. ETS heeft ‘innovatie’ hoog in het vaandel.