Olie- en benzineslangen

Bent u op zoek naar betrouwbare olie- en benzineslangen? ETS biedt een gespecialiseerd assortiment, waaronder de Conti Oil Rig Supply Hardwall en Softwall bunkerslangen, beide met een werkdruk van 20 bar. Deze slangen zijn speciaal ontworpen voor het transport van olie en benzine en zijn ideaal voor gebruik in de maritieme sector, olieplatforms, en industrie. De slangen zijn bestand tegen alle uitdagingen die het transport van olie en benzine met zich meeneemt. Dat betekent onder andere dat ze tegen extreme druk kunnen, maar ook tegen extreme temperaturen, temperatuurverschillen en chemische invloeden. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kenmerken van de Conti Oil Rig Supply Hardwall bunkerslang

De Conti Oil Rig Supply Hardwall bunkerslang is vervaardigd met een harde wandconstructie die extra robuustheid en duurzaamheid biedt. Deze slang is bijzonder geschikt voor situaties waarbij de slang weerstand moet bieden tegen extreme omgevingsinvloeden en mechanische stress, zoals in havens of op offshore locaties.

Kenmerken van de Conti Oil Rig Supply Softwall bunkerslang

De Conti Oil Rig Supply Softwall bunkerslang, daarentegen, biedt meer flexibiliteit dankzij de soepele wandconstructie. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijker om de slang in beperkte ruimtes te hanteren en te installeren, wat hem ideaal maakt voor zowel stationaire als mobiele toepassingen waar ruimte een beperking is.

Essentiële toebehoren

Bij ETS vindt u ook essentiële toebehoren voor uw olie- en benzineslangen, zoals koppelingen, adapters en veiligheidsklemmen. Deze accessoires zorgen voor veilige en efficiënte verbindingen. Hierdoor kunt u uw olie en benzine veilig transporteren.

Uw olie- en benzineslangen kopen bij ETS

Wij onderscheiden ons door hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan internationale normen. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, bieden we deskundig advies en een uitstekende klantenservice. Wilt u onze olie- en benzineslangen kopen? Bestel ze direct of neem contact met ons op voor meer informatie of om u persoonlijk te laten adviseren!