Bunkerslangen

Bij ETS begrijpen we het belang van betrouwbare en duurzame bunkerslangen voor uw industriële en maritieme toepassingen. Onze bunkerslangen zijn perfect om uw schepen met brandstof te bevoorraden. Deze specifieke slangen zijn ontworpen om een veilige en efficiënte overdracht van brandstoffen zoals diesel, stookolie, of andere petroleumproducten van uw leverancier naar uw schepen te faciliteren. Ze zijn gemaakt om bestand te zijn tegen de chemische eigenschappen van de brandstoffen en de fysieke uitdagingen van de maritieme omgeving, zoals blootstelling aan zout water, extreme weersomstandigheden, en zware mechanische belastingen. Onze slangen zijn ontworpen om te presteren onder deze zware omstandigheden en bieden een optimale doorvoer met minimale slijtage.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bunkerslangen kopen voor de industrie

Bunkerslangen moeten voldoen aan strenge internationale normen en specificaties om de veiligheid en efficiëntie tijdens het bunkeren te waarborgen. Naast de maritieme sector kunnen bunkerslangen ook worden gebruikt in industriële toepassingen waar grote hoeveelheden brandstof veilig getransporteerd moeten worden, zoals in brandstofdepots, havens, en bij de bevoorrading van industriële installaties.

Waarom kiezen voor ETS?

Kiezen voor ETS betekent kiezen voor meer dan 20 jaar ervaring in de branche, waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Onze bunkerslangen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van prestatie, duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast bieden we persoonlijke service en deskundig advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw specifieke behoeften.

Essentiële toebehoren voor uw bunkerslangen kopen

Voor een naadloze integratie en maximale efficiëntie van uw bunkerslangen, biedt ETS ook een reeks essentiële toebehoren. Van koppelingen en adapters tot fittingen en veiligheidsklemmen, wij zorgen ervoor dat u alles heeft wat nodig is voor een veilige en effectieve werking.

Bunkerslangen kopen bij ETS

Bij ETS staan we klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kopen van bunkerslangen en de bijbehorende toebehoren. Neem contact op voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke toepassingen in de industriële of maritieme sector.