Compositieslangen

Wanneer u op zoek bent naar duurzame en flexibele composietslangen, is ETS uw ideale partner. Composietslangen kopen bij ETS betekent kiezen voor slangen die speciaal ontworpen zijn voor het veilig transporteren van een breed scala aan chemische producten, olie, brandstoffen, en gassen dankzij hun chemische resistentie. 

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deze slangen zijn samengesteld uit meerdere lagen van verschillende materialen, waaronder kunststoffen en metalen, die samen een sterke, maar flexibele constructie vormen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik in zowel de chemische industrie als in de petrochemische sector, waar veiligheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn.

Specifieke eigenschappen van onze composietslangen

Onze composietslangen voldoen aan de hoogste standaarden en zijn bestand tegen agressieve chemicaliën en extreme temperaturen. Ze zijn ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden zonder in te boeten op sterkte, waardoor ze een veilige keuze zijn voor het transporteren van vloeistoffen en gassen onder diverse omstandigheden. Dankzij de verschillende lagen waaruit deze slangen zijn opgebouwd, bieden ze een hoge mate aan veiligheid. Er moeten namelijk meerdere lagen knappen, voordat er een lekkage volgt. En ook dan begint dit eerst druppelsgewijs, waardoor snel kan worden gereageerd.

Essentiële toebehoren voor composietslangen kopen

ETS biedt niet alleen hoogwaardige composietslangen, maar ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren om uw systeem compleet te maken. Populaire toebehoren zoals slanglaseinden zorgen voor een veilige en lekvrije verbinding tussen uw slang en het systeem.

De voordelen van ETS

Bij ETS profiteert u van meer dan 20 jaar expertise in de branche. Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid staat voorop. Door composietslangen te kopen bij ons, kiest u voor producten die voldoen aan internationale veiligheidsnormen, ondersteund door persoonlijk advies en uitstekende klantenservice.

Of u nu composietslangen nodig heeft voor chemisch transport, olie, brandstoffen, of gassen, wij hebben de oplossing. Bekijk onze producten of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke behoeften.